What!? Det finns nya frisyrer/hårfärger i Firgrove. 

Jag letade bara för några dagar sedan efter en ny frisyr och besökte varenda frisörsalong i Jorvik. Nu när jag kollade i salongen i Firgrove så fanns det nya frisyrer/hårfärger. Det måste ju ha kommit idag men varför har de inte skrivit om det, eller är det bara jag som har missat något? Eller så kanske de inte brukar skriva om allt. Känner mig förvirrad just nu, är det något mer som jag missat? Sen är jag ju överlycklig då jag har hittat en frisyr som jag nog tänker köpa, men jag har lite beslutsångest fortfarande.

Det verkar inte som om det tillkommit på något annat ställe, inte vad jag har märkt i alla fall. Har någon annan lagt märke till något? :)
Det röda har funnits förut, och de två bruna är nya. Jag gillar det röda (55 SC), men rött är ju lite svårt att kombinera med vissa kläder (jag är allergisk mot när färgerna skär sig mot varandra^^). Det slingade håret (45 SC) tycker jag tyvärr har lite för "gula" slingor men annars är det fint. Det bruna (75 SC) är superfint, men det är ju ganska vanligt med brunt hår. Svååårt!
7/31/2013 02:56:06 am

Tack för att du skrev :o! Jag tänker köpa den hårstilen och har funderat på det vinröda då det mörkbruna är för dyrt (300 SC = absolut inte), men det där bruna längst till höger kan nog bli en kandidat! :)

Reply
7/31/2013 03:23:59 am

Jag blev jätteförvånad och jätteglad :D Okej, då kanske vi blir likisar! :D

Reply
7/31/2013 08:55:41 am

Det är nya idag, ibland så tycker sso inte att de behöver skriva ut sånt i uppdateringen, tydligen. Finns även nya träns i fp :P

Och det mörkbruna håret får en (Y)

Reply
7/31/2013 05:35:02 pm

Men okej :P Jag vill ju veta ;D Ja, jag gillar det mörkbruna också :D

ReplyLeave a Reply.